Anlık Bildirim

5G destekli Vivo X30, Aralık ayında piyasaya sürülecek

Çin merkezli teknoloji şirketi Vivo, 5G desteğine sahip olan yeni akıllı telefon modeli Vivo X30'u Aralık ayında tanıtmaya hazırlanıyor. İşte cihazın teknik detayları.

5G destekli Vivo X30, Aralık ayında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz ay bir Vivio yöneticisi şirketin Exynos 980 yonga setine sahip 5G özellikli bir akıllı telefon üretmek için Samsung'la ortak çalıştıklarını açıklamıştı. Bugün gelen haberlere göre Vivo X30 adı verilen bu cihaz vivo X27'nin halefi olarak Aralık ayında tanıtılacak.

Samsung'la ortak çalışıldı

Vivo X30 çentiksiz bir ekrana sahip olacak. Yani ön kamera, üstten açılır kapanır bir mekanizmanın içine gizlenecek. Cihazın arka panelinde ise Vivo X27 modelinde olduğu gibi üçlü kamera kurulumu yer alacak. Eğer söylendiği gibi cihaz Exynos 980 yonga seti ile gelirse 5G modeme sahip olacak ve 4G modeli ise olmayacak.

5G destekli Vivo X30, Aralık ayında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Teknik özelliklerin çoğu şu an için bilinmese de, Vivo X30'un güç verimliliği sağlaması için 2.2 GHz'de çalışan iki yüksek performanslı Cortex-A77 çekirdeğine ve altı adet Cortex-A55 ünitesine sahip olması bekleniyor. Lansman tarihi yaklaştıkça cihazın diğer detaylarını da sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim