Anlık Bildirim

5K Apple Studio Display karşınızda

5K Apple Studio Display adındaki yeni ekran dahili Apple A13 işlemcisi ile hem Apple hem de segmentinde bir ilke imza atıyor. Böylece pek çok fonksiyon kendi içerisinde gerçekleşiyor. 

5K Apple Studio Display Tam Boyutta Gör

Apple’ın yeni Mac Studio mini PC modelini tanıtmasının ardından eşlik edecek yeni yüksek çözünürlüklü monitör modeli de duyuruldu. 5K Apple Studio Display pek çok önemli özellik ile geliyor.

5K Apple Studio Display özellikleri ve fiyatı

Yeni 5K Apple Studio Display monitör modeli 27 inçlik ekranında 5K çözünürlük sunuyor. Parlamayı azaltmak için nano desen teknolojili bir panel seçeneği de mevcut. Alüminyum kasaya sahip olan cihaz ince ekran kenarları barındırıyor. Entegre stand ise 30 dereceye kadar eğilebiliyor.

Sektörde bir ilk olacak şekilde monitöre Apple A13 yongası entegre edilmiş. Bu yonga ses sistemini kontrol etme, web kamerayı yönetme gibi fonksiyonları monitör içerisinde yerine getiriyor ve verimlilik sağlıyor.

Center Stage destekli 12MP çözünürlüğünde web kamerası ise sahnede kullanıcıyı ortaya alacak şekilde optimizasyon sağlıyor. Üçlü mikrofon dizilimi ve Dolby Atmos destekli 6 hoparlör dizilimi zengin bir görüşme tecrübesi sunuyor.

3 adet USB Tip-C portunun yanında Thunderbolt 4 portu da dizüstü modelleri ile veri aktarımı ve 96W şarj imkanı gerçekleştirebiliyor. 5K Apple Studio Display modeli 27999TL başlangıç fiyat etiketine sahip.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim