Anlık Bildirim

6 GB RAM ve 6 inç ekranlı Samsung Galaxy C9 Pro küresel pazara geliyor

Samsung'un sadece Çin'de piyasaya sürdüğü Galaxy C9 Pro diğer pazarlara da geliyor. Akıllı telefon 6GB RAM, 64 GB hafıza ve 6 inç ekran gibi üst sınıf özelliklere sahip.
Çin'de piyasaya sürülen Galaxy C9 Pro oldukça iyi bir orta sınıf Android akıllı telefon olarak dikkat çekmişti. Cihazın şimdiye kadar sadece Çin'e özgü olacağı düşünülüyordu ancak Samsung kesinlikle C9 Pro'yu diğer pazarlara da getirmek istiyor. Galaxy C9 Pro'nun uluslararası bir sürümünün Wi-Fi sertifikası almasından bu yana cihazın önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacağı onaylanmış durumda. Telefon SM-C900F model numarasını taşıyor. Bu nedenle Galaxy C9 Pro'nun uluslararası versiyonu olduğu kesinleşmiş durumda.
Telefonun Wi-Fi sertifikası alması, Samsung'un cihazı çok yakında piyasaya sürmeyi planladığı anlamına geliyor. Henüz tarih belli olmasa da Güney Koreli şirketin telefonu diğer pazarlara getirmesinin çok uzun sürmemesi bekleniyor. Ayrıca, Samsung Galaxy C9 Pro'nun Çin'de yaklaşık 470 dolara satıldığını belirtelim ancak telefon diğer pazarlarda biraz daha pahalı (veya daha ucuz) olabilir.
Daha önce de söylediğimiz gibi, Galaxy C9 Pro, Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemiyle birlikte gelen iyi bir orta sınıf akıllı telefon. Bununla birlikte, Samsung büyük yazılım güncellemeleri sunmakta oldukça yavaş olmasına rağmen, bir Android 7.0 Nougat güncellemesi bekliyoruz. Cihazı satın almak isteyenlerler, Galaxy C9 Pro'yu ayrıcalıklı kılan şeyleri öğrenmek isteyeceklerdir.
Her şeyden önce, akıllı telefonun 8 çekirdekli bir Qualcomm Snapdragon 653 işlemci ile desteklendiğini söyleyelim. Ayrıca 6 GB RAM ve 64 GB dahili bellekle donatılmış durumda. Açıkçası bu özelliklerin çoğunu üst sınıf telefonlarda görmeye alışığız. Buna ek olarak, telefon Full HD (1080p) çözünürlüğü destekleyen büyük bir 6 inç ekrana sahip. Galaxy C9 Pro'nun arka yüzünde 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Ön kısımda selfieler ve görüntülü aramalar için yine aynı şekilde 16 megapiksel çözünürlüklü bir kamera var.
Samsung Galaxy C9 Pro, 4000 mAh büyüklüğünde bir pille gelirken, hem microSD kart yuvası hem de parmak izi sensörü içeriyor (Home butonunun altında).
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17040 kez okundu.
43 kişi, toplam 48 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim