Anlık Bildirim

8 Mart’ta BKM Express ile BiTaksi seyahatleri sadece 1 TL!

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne özel ortak bir kampanya düzenleyen BKM Express ve BiTaksi, yarın tüm kadınların sadece 1 TL karşılığında seyahat etmelerine imkan sağlıyor.
Bankaların ortak platformu olarak hizmet veren Bankalararası Kart Merkezi (BKM), banka ve kredi kartı kullanımının yaygınlaştırılması adına farklı sektörlerle iş birliği yapmaya devam ediyor. 1.2 milyondan fazla üyeye sahip olan BKM Express, nakitsiz ödeme vizyonuyla kullanıcılara önemli yenilikler sunuyor.

Yayınlanan açıklamaya göre BiTaksi ile ortaklığa giden platform, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel kampanyasını duyurdu. Buna göre tüm kadınlar yarın, yani 8 Mart Çarşamba günü ödemelerini BKM Express ile yaptıklarında sadece 1 TL’ye seyahat etme şansı yakalayacak.

Düzenlenen kampanyalar kapsamında BiTaksi’yi BKM Express ile ödeyenlerin yüzde 60'lık bölümünü kadınların oluşturduğu ifade ediliyor. Fırsattan yararlanabilmek için tek yapmanız gereken BiTaksi uygulaması üzerinden "Hesabım" sayfasına girip, "Bilgilerim" başlığı alanındaki "Facebook Hesabını Bağla" seçeneğini tıklamak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3564 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
kampanya, bkm express ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim