Anlık Bildirim

86TL değerinde GRID 2 paketi ücretsiz

2013 yılında piyasaya çıkan GRID 2 yarış simülasyonu oyunu iki DLC paketi ile birlikte Humble Bundle üzerinde ücretsiz hale geldi. Paketin toplam değeri 86TL’yi buluyor.

Önemli oyun kampanyalarının yapıldığı Humble Bundle platformunda bu hafta bir dönemin popüler simülasyon oyunu GRID 2 var. GRID 2 oyunu birlikte gelen iki DLC paketi ile birlikte 86TL toplam değere sahip.

GRID 2 neler sunuyor?

2013 yılında piyasaya sürülen Codemasters imzalı GRID 2 oyunu gelişmiş yapay zekâ, kontrol sistemi ve EGO oyun motoru ile gerçekçi hasar mekanikleri gibi döneminin dikkat çekici özelliklerine sahipti. 3 farklı kıtada birbirinden etkileyici yarış pistleri oyunu çekici hale getirmişti.

Steam üzerinde 49TL fiyat etiketi ile satılan GRID 2 oyunu Humble Bundle platformunda 2 gün için ücretsiz olarak verilecek. Ayrıca 18TL değerinde olan Spa-Francorchamps Track Pack ve Bathurst Track Pack paketleri de ücretsiz. Böylece yarış oyunu severler bu hafta değerli bir pakete sahip olacak. Ürünlerin 21 Mart tarihine kadar aktive edilmesi gerekiyor.


 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11221 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, grid 2 ve
2 etiket daha humble bundle Yazılım
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim