Anlık Bildirim

AOC'dan şık tasarımlı taşınabilir 16 inç USB-C monitör

AOC, dizüstü bilgisayarlara tek bir USB-C kablosuyla bağlanabilen yeni taşınabilir monitörünü duyurdu. AOC I1601FWUX kullanıcılara hareket halindeyken çoklu ekran deneyimi sunacak.
Gününü aynı mekanda çalışarak geçirenler kadar işlerini genellikle ofis dışından yürütenler de var. Otomobillerde, kafelerde veya bir parkta oturup dizüstü bilgisayarıyla çalışan insanları sıklıkla görüyoruz. Maalesef bu da genellikle tek bir ekranla çalışmak anlamına geliyor. Oysa birden fazla monitör üretkenlik için büyük bir nimet olabilir.
Piyasada hareket halindeyken çoklu ekran deneyimi sunan taşınabilir monitörler var. AOC bugün hem güç hem de video sinyali için USB Type-C bağlantısını kullanan yeni hafif (824 gram) 16 inç (teknik olarak 15.6) varyantını duyurdu. Şirket yeni monitörün hareket halindeyken kolaylıkla kullanılabilmesi için ince ve hafif şekilde tasarlandığını söylüyor.
Geniş ekran monitör, tak ve çalıştır bağlantısı için tek bir USB-C kablosuyla güç ve sinyal alabiliyor. Yani ayrı bir güç kablosu veya VGA kablosu gerektirmediğini belirtelim. Ayrıca maksimum verimlilik için katlanabilir esnek standıyla birlikte geliyor. AOC yeni taşınabilir monitörünü "Müşterinin ofisinde çalışan muhasebeciler veya otel odasından çalışan bir yol savaşçısı için mükemmel bir seçenek" olarak tanımlıyor.
Piyano siyahı renginde parlak bir tasarıma sahip monitörün 700:1 kontrast oranı, 5ms tepki süresi ve 60Hz'de Full HD çözünürlük sunan 15.6 inçlik bir ekranı var. IPS paneli geniş görüş açısı sağlıyor ve TN panellerden daha iyi bir renk bütünlüğüne sahip olduğunu belirtelim. USB-C monitör ayrıca AOC'nin LowBlue Modu'nu kullanıyor. Yazılım sayesinde, monitör canlı renkleri korurken, renk sıcaklığını kontrol ederek zararlı mavi ışığı azaltıyor. Ürünün teknik özellikleri şu şekilde:
  • Panel: LED Arkadan Işıklandırmalı - TFT Aktif Matris IPS
  • Görüntülenebilir Resim Boyutu: 15.6 inç
  • En-Boy Oranı: 16:9
  • Parlaklık: 220 cd/m2
  • Kontrast: 700:1
  • Tepki Süresi: 5 ms
  • Görüş Açısı: 160 derece yatay, 160 derece dikey
  • Maksimum Çözünürlük: 1920 x 1080 @ 60Hz
  • Ekran Renkleri: 262 bin
  • Bağlantı: 1 x USB Type-C
AOC I1601FWUX marka taşınabilir monitörü satın almak isteyenlerin 190 doları gözden çıkarmaları gerekiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim