Anlık Bildirim

ASUS, PadFone 2 için yeni bir klavye standı geliştiriyor


Yenilikçi telefon-tablet melezi PadFone'un ikinci sürümünü birkaç gün önce Milan şehrinde tanıtan ASUS, A68 model numaralı cihazı Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemi versiyonuyla satışa sunacağını açıklamış ve birçok ek fonksiyon sağlayan önceki klavye standlarıyla uyumlu olup olmadığı konusunda bilgi vermemişti. Bugün bir firma temsilcisinden edindiği verileri haberine taşıyan GSMArena, son sürüm Android ve klavye aksesuarıyla ilgili müjdeyi verdi.
Android 4.1 Jelly Bean güncellemesinin Kasım'a kadar hazır olacağını bildiren ASUS yetkilisi, PadFone 2'nin yeniden dizayn edilen tablet istasyonu için özel olarak yeni bir klavye aparatı geliştirdiklerini aktardı. Şuan için ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmeyen klavye, akıllı telefon ve tablet bilgisayar olarak kullanılabilen PadFone 2'nin dizüstü bilgisayar formunda tecrübe edilebilmesine imkan tanıyacak. Ayrıca bu aksesuarın microSD kart slotu ile ek pile sahip olması ve Bluetooth teknolojisini kullanan önceki nesil PadFone'dakine benzer bir stylus kalemini beraberinde getirmesi bekleniyor.
Aralık ayında satışa sunulacağı bilinen ASUS PadFone 2'nin 2013'ün ilk haftalarında İngiltere'ye de geleceği doğrulandı. Şimdilik cihazın önümüzdeki yıl başka hangi ülkelerde tüketiciyle buluşacağı bilinmiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3354 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, asus ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim