Anlık Bildirim

ASUS ROG Phone 2, 120 Hz'lik ekranla gelecek

ASUS geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü ROG Phone adlı oyuncu telefonunun yeni versiyonunu çıkarmaya hazırlanıyor. ASUS ROG Phone 2'yi bekleyenlere 120 Hz'lik ekran müjdesi geldi.
ASUS, ROG Phone olarak adlandırdığı oyuncu telefonunu 2018 yılının sonlarında çıkarmıştı. Cihazın gösterdiği başarı kullanıcılarda ASUS ROG Phone 2'nin piyasaya sürülmesine yönelik bir beklenti oluşturdu. Söylentilere bakılırsa akıllı telefon önümüzdeki Temmuz ayında piyasaya sürülecek.
Tayvanlı şirket de bu konudaki sessizliğini bozarak ASUS ROG Phone 2 hakkında bazı detayları paylaşmaya başladı. Akıllı telefonun öne çıkan özelliklerinden biri 120 Hz yenileme oranına sahip bir ekrana taşıması olacak. Piyasaya sürülen ilk ROG Phone, 90 Hz'lik bir ekranla gelmişti. Yeni telefon ise daha pürüzsüz bir oyun deneyimi sunacak.

120 Hz ekranlı üçüncü telefon olacak

ASUS ROG Phone 2, 120 Hz yenileme oranına sahip ekranla piyasaya sürülen üçüncü akıllı telefon olacak. Diğer iki model de bildiğiniz üzere Razer Phone ve Razer Phone 2 olarak sıralanıyor. Ne yazık ki, akıllı telefonun diğer özellikleri henüz açıklanmadı. Ancak Snapdragon 855 yonga seti ve 12 GB RAM ile güçlendirileceğine yönelik bilgiler var.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim