Anlık Bildirim

Akıllı telefon alırken en çok dikkat ettiğiniz kriter nedir? [Anket analizi]

"Akıllı telefon alırken en çok dikkat ettiğiniz kriter nedir?" diye sorduk, siz de gerek oylarınız gerekse de yorumlarınızla fikir ve görüşlerinizi beyan ettiniz. Şimdi ise sonuçları paylaşma zamanı.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta Pazar günü sizlere,"Akıllı telefon alırken (fiyatına bakmaksızın) en çok hangi kriteri göz önünde bulunduruyorsunuz?" sorusunu yöneltmiştik. Seçenekler arasında tasarım, dayanıklılık, ekran boyutu, hafıza, hız ve performans, kamera performansı, uzun pil ömrü, işletim sistemi ve sizlerin yorumunuza başvurduğumuz diğer şıkkının yer aldığı ankette, 1026 kişi oy kullanırkentakipçilerimizden gelen 88 yorum da içeriğimizi zenginleştirdi.  
Tamamen sizlerin vermiş olduğu oylar neticesinde hız ve performans seçeneği (362 oy), akıllı telefon seçim kriterleri arasında en çok dikkat edilen unsur olsa da uzun pil ömrü (144 oy) ve işletim sistemi (125 oy) seçenekleri de kullanıcıların telefon tercihinde büyük role sahip. 
Gelen yorumlara baktığımız zaman ise bazı kullanıcıların, telefon seçimi için "marka algısının" önemli bir rehber olduğunu belirttiğini görmekteyiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5280 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, dh anket ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim