Anlık Bildirim

Aladdin, gişedeki ilk haftasında rakip tanımadı

Will Smith'li live action Aladdin filmi, gişedeki ilk hafta sonunda dünya genelinde tam 207 milyon dolar hasılat yaptı. Aladdin'in gişe performansı Disney'de yüzleri güldürüyor.
Disney'in geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren live action Aladdin filmi, gişedeki ilk haftasında rakip tanımadı. Ünlü aktör Will Smith'in 'Cin' rolüyle yer aldığı Aladdin, ilk hafta sonunda dünya genelinde tam 207 milyon dolarlık müthiş bir hasılat elde ederek beklentilerin üzerinde bir performansa imza atmayı başardı.

BoxOfficeMojo tarafından yayınlanan verilere göre Aladdin, Kuzey Amerika'da üç gün içerisinde 86 milyon dolar hasılat yapmış. Aladdin'in açılış hafta sonu performansı hem John Wick: Chapter 3 (57m) hem de Detective Pikachu'nun (53m) önünde. Yani Aladdin büyük bir farkla mayıs ayının gişe kralı olmayı başardı.

Aladdin filmi aslında sinema eleştirmenleri tarafından pek de iyi puanlar alamamıştı. Ancak genel izleyicinin film hakkındaki yorumlarına baktığımızda genel anlamıyla olumlu tepkiler olduğunu görüyoruz. Aladdin'in ilerleyen haftalarda da başarılı performansını sürdürmesi ve gişe macerasını toplam 700 milyon dolarlık bir hasılatla sonlandırması bekleniyor.


Aladdin filminin oyuncu kadrosunda Mena Massoud (Aladdin), Naomi Scott (Jasmine), Will Smith (Cin) ve Numan Acar gibi isimler yer alıyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Hollywood'un ünlü yönetmeni Guy Ritchie oturuyor.

Aladdin, dünyayla aynı anda 24 Mayıs 2019'da ülkemizde de vizyona girdi.

John Wick: Chapter 3 - Parabellum, şimdiden serinin en iyisi oldu


Geçtiğimiz hafta vizyona giren John Wick: Chapter 3 - Parabellum, ikinci haftasında da başarılı bir performans ortaya koydu. BoxOfficeMojo'nun verilerine göre film Pazar günü itibarıyla dünya genelinde toplam 175 milyon dolar hasılata ulaşmış durumda. İlk John Wick filmi 88 milyon dolar, John Wick: Chapter 2 ise 171 milyon dolar hasılat yapmıştı. John Wick: Chapter 3 şimdiden serinin en başarılı filmi olmayı başardı. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8010 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim