Anlık Bildirim

Yeni Christopher Nolan filminin ismi ve detayları açıklandı

İngiliz yönetmen Christopher Nolan'ın yeni projesiyle ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Filmin resmi ismi ve oyuncu kadrosu bugün Warner Bros tarafından açıklandı.
21. yüzyılın en iyi yönetmenlerinden birisi olarak gösterilen Christopher Nolan, yeni projesiyle yine sinemaseverleri koltuklarına kilitlemeye hazırlanıyor. 2020 yılında vizyona girecek olan yeni filmin ismi nihayet bugün belli oldu Warner Bros tarafından yapılan resmi açıklamaya göre filmin ismi Tenet olacak.

Warner Bros ayrıca filmin kadrosunu da detaylandırdı. John David Washington, Elizabeth Debicki ve Robert Pattinson bildiğiniz gibi daha önce açıklanan isimlerdi. Şimdi bu üçlüye Aaron Taylor-Johnson, Kenneth Branagh, Clémence Poésy, Dimple Kapadia, ve Michael Caine katıldı. Kenneth Branagh, Nolan'ın Dunkirk filminde de yer alıyordu. Michael Caine ise bildiğiniz gibi Nolan filmlerinde en sık gördüğümüz yüzlerden birisi.

Tenet filminin konusuyla ilgili yapılan açıklamada,"uluslararası casusluk dünyasında epik bir macera/aksiyon" ifadeleri kullanıyor. Konuyla ilgili detaylı bilgiler verilmedi ancak geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan söylentilerde filmin uzay-zaman sürekliliğiyle ilgili bazı bilim kurgu öğeleri içeren, anlaması güç/kafa karıştırıcı bir senaryoya sahip olacağı belirtilmişti.


Tenet filminde Christopher Nolan, görüntü yönetmeni Hoyte van Hoytema ile tekrar bir araya gelecek. İkili daha önce Dunkirk ve Interstellar filmlerinde birlikte çalışmıştı. Son olarak Tenet'in müzikleri ise Black Panther ile Oscar kazanan Ludwig Göransson tarafından hazırlanacak. Nolan yeni filminde Hans Zimmer ile çalışmıyor.

Tenet filminin çekimleri bu hafta itibarıyla resmen start verdi. Warner Bros'un yaptığı açıklamada çekimlerin yedi farklı ülkede yapılacağı belirtilmiş.

"Senaryoyu okudum, gerçekdışı bir şey olacak."


Tenet filmiyle ilgili geçtiğimiz aylarda USA Today'a konuşan Robert Pattinson,"Büyük filmlerde rol almak konusunda uzun yıllardır aslında biraz çekingen davranıyorum. Ama Chris Nolan'ın işleri gerçekten de çok farklı. Nolan; büyük ölçekli, ancak buna rağmen bağımsız ve kişisel ruhunu kaybetmemiş filmler çekebilen günümüzdeki tek yönetmen gibi. Yeni filmin senaryosunu okudum, gerçekdışı bir şey olacak." ifadelerini kullandı.

Tenet, 17 Temmuz 2020'de sinemaseverlerle buluşacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9582 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
film, sinema ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim