Anlık Bildirim

Alphabear 2 ile İngilizce alıştırmalarına devam

İngilizce pratik yapmak istiyorsanız Alphabear 2 oyunu tam size göre. Kelime bulma mekaniğini eğlenceli etkinlikler ile birleştiren oyun çok hoşunuza gidecek.

2016 yılında Google Play’in ilk etkileyici bağımsız yapım ödülünü kazanmayı başaran Alphabear yenilendi. İngilizce öğretmeye odaklı olan Alphabear 2 oyun anlamında da sürükleyici olmayı başarıyor.

Alphabear 2 neler sunuyor?

İlk oyunun mekaniğini aynen devam ettiren yapımda sürekli bir oynanış söz konusu. Seçtiğiniz ayı karakterinin etrafında iki harf bloğu ile oyuna başlıyorsunuz. Amaç harfleri kelimelerde kullanmak ve puan toplamak.

Kelime ürettikçe bloklar tükeniyor ve ayınız bu yanlara doğru genişliyor. Daha sonra alt ve üstte 3 harf ile toplamda 8 kareye çıkıyorsunuz. Ayınız büyüdükçe ve harfleri topladıkça bu alan da büyüyor.

Kullanmadığınız harfler taşlaşarak ayının büyümesine engel oluyor. Harfin üzerindeki rakam en fazla pas geçebileceğiniz oturumu anlatıyor. Örneğin 4 kere harfi pas geçerseniz taşlaşıyor. Taşlar ayının büyümesini engelliyor ve ayı bölünüyor. Bu şekilde uzun bir oyun süresi elde edebiliyorsunuz.

Alphabear 2 bu mekaniği gelişmiş bir sözlükle birleştirmiş. Önemli sözlük kaynaklarından elde edilen anlamları görerek dağarcığınızı geliştirebilirsiniz. İlerledikçe yeni ayı karakterleri açıyorsunuz. Bu karakterler belirli harflerde veya kelimenizi oluşturduğunuz harf sayılarında daha fazla puan almanızı sağlıyor.

Oyunda tekdüze bir gidiş yerine günlük etkinlikler, zamana karşı yarışlar da yapılıyor. Bu da oyunu daha eğlenceli hale getiriyor. Alphabear 2 ücretsiz.

Alphabear 2: Google Play II App Store



 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim