Anlık Bildirim

Amazon, 'Wheel of Time' dizi uyarlamasının oyuncu kadrosunu açıkladı

Tarihin en popüler fantastik roman serilerinden birisi olan The Wheel of Time, Amazon tarafından televizyona uyarlanıyor. Prime Video'da yayınlanacak olan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.
Amazon'un bir süredir üzerinde çalıştığı 'The Wheel of Time' (Zaman Çarkı) dizi uyarlaması için geçtiğimiz günlerde yeni bazı bilgiler paylaşıldı. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu nihayet açıklandı. Wheel of Time dizisinin kadrosu genel itibarıyla çok fazla tanınmayan genç aktör ve aktrislerden oluşuyor.

Amazon'un yayınladığı yazıda kitap serisinin beş önemli karakteri için oyuncular açıklanmış. Buna göre Egwene al'Vere karakterini Madeleine Madden, Perrin Aybara'yı Marcus Rutherford, Mat Cauthon'u Barney Harris, Nynaeve al'Meara'yı Zoë Robins ve son olarak serinin en önemli karakteri diyebileceğimiz Rand al'Thor'u ise Josha Stradowski canlandıracak. Bu beş aktör haricinde ayrıca ünlü aktris Rosamund Pike da Moiraine rolüyle dizide yer alacak.

Amerikalı yazar Robert Jordan tarafından kaleme alınan The Wheel of Time, Lord of the Rings ve A Song of Ice and Fire gibi serilerle birlikte fantastik roman türünün en başarılı eserlerinden birisi olarak gösteriliyor. Büyük bir hayran kitlesine de sahip olan Wheel of Time'ın dizi uyarlaması için şu anda büyük bir beklenti ve heyecan var. The Wheel of Time iyi bir şekilde uyarlanması halinde önümüzdeki 10 yılın yeni Game of Thrones'u olabilir. Serinin toplamda 15 kitaptan oluştuğunu da düşünürsek Amazon'un elinde epey bir materyal de var diyebiliriz.

Wheel of Time dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'tan tanıdığımız Rafe Judkins tarafından hazırlanıyor. Dizinin yapımcıları arasında ayrıca Uta Briesewitz, Ted Field, Larry Mondragon ve Rosamund Pike gibi isimler de var. Serinin ilk iki bölümü Westworld, Stranger Things ve Altered Carbon gibi yapımlarda görev alan Uta Briesewitz tarafından yönetilecek.

The Wheel of Time dizisi 2021 yılında seyircilerle buluşacak. Bakalım yeni dizi, serinin hayranlarını tatmin etmeyi başarabilecek mi. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim