Anlık Bildirim

Amazon'un akıllı telefonuna ait daha net bir görsel sızdırıldı

Tablet pazarından sonra akıllı telefon pazarına da girmeye hazırlanan Amazon'un, telefonuna ait ilk net görselleri ortaya çıktı.
Amazon'un akıllı telefonuna ait daha net bir görsel sızdırıldı

Piyasaya sürdüğü Kindle serisi tabletleriyle başarılı bir satış grafiği çizen ünlü Amerikan e-ticaret sitesi Amazon, yakın zamanda akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor.
Daha önce sızdırılan görsellerinde ön yüzünde 4 tane sensör kameraya sahip olduğu görülen telefonda, gelişmiş 3D deneyimi ve hareketli komut yetenekleri sunulacak. Yeni gelen görsellerde iPhone ve Samsung Galaxy modellerine andıran bir tasarıma sahip olacak telefonun ekran çevresindeki çerçevelerinin oldukça kalın olduğu görülmekte. Kullanılan malzemelerin tam olarak bilinmediği cihazın görsellerinden arka yüzün cam olabileceği tahmin ediliyor. Modelin biraz detaylarından bahsedecek olursak; ön yüzde yer alan kameralar sayesinde kişinin baktığı açıya göre kendini ayarlayan bir 3D deneyimi sunacak model aynı zamanda kendi arayüzünün dışında 3D efektini bazı destekleyen uygulamalarda da bu deneyimi yaşatacak. Bunun yanında Xbox Kinect benzeri pek çok farklı hareketli komut özelliğiyle geliyor olması da 4.7" ekranlı telefonunun tek elde rahat kullanılmasını sağlayacak unsurlar arasında yer alıyor. Şu ana kadar sızdırılan teknik özelliklerine bakacak olursak; 4.7" ekranında 720p çözünürlük sunacak telefonda Qualcomm üretimi şimdilik model numarası bilinmeyen 4 çekirdekli Snapdragon çipsetinin yer alacağı belirtiliyor, 2GB bellek ile gelecek modelin 4 tane sensör kamerası, 1 ön ve 1 de arka kameraya sahip olacağı da belirtilen diğer detaylar arasında yer almakta. Daha önceki Kindle modellerinde gördüğümüz gibi yüksek oranda özelleştirilmiş Android tabanlı bir işletim sistemi gelecek modelde uygulama mağazası olaraksa Google Play yerine Amazon'un kendi uygulama mağazası yer alacak.
Önümüzdeki 1-2 aylık dönemde tanıtılacağı belirtilen yeni telefonun Amazon tarafından 3. çeyrekte piyasaya sürülmeye hazırlandığı belirtiliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
926 kez okundu.
29 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Android, akıllı telefon ve
2 etiket daha 3d amazon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim