Anlık Bildirim

Amazon’un mobil uygulaması artık paket içeriğini de gösteriyor

Son günlerde Türkiye operasyonlarıyla adından söz ettiren Amazon, yenilenen mobil uygulamasına eklenen X-Ray özelliği ile gelen paketleri açmadan içinde ne olduğunu öğrenmenizi sağlıyor.
Yakın zamanda Almanya uzantılı amazon.de web sitesine Türkçe dil desteği sunmaya başlayan ve belirli ürünlerde Türkiye için kargo ücretlerini kaldıran Amazon, adım adım ülkemize gelmeye devam ediyor. Diğer taraftan -daha önce Panosonic ve Yandex gibi teknoloji devlerinde çalışan- Özge Özcan’ın LinkedIn profilinde "Türkiye Pazarlama Yöneticisi" ifadesini kullanması ise bu beklentileri güçlendiriyor.
Türkiye ile yakınlaşmaya devam eden alışveriş devi, güncellenen iOS uygulamasına eklenen "Package X-Ray" özelliği ile artık gelen paketleri açmadan içinde ne olduğunu öğrenmenizi sağlıyor. Bunun için uygulama arayüzündeki kamera simgesine tıkladıktan sonra paket üzerindeki etiketi taratmanız yeterli.
Kutunun içinde ne olduğunu, ürünlerin özelliklerini ve satın alabileceğiniz bağlantıları da listeleyen Package X-Ray, özellikle sık sık alışveriş yapan kişilerin oldukça işine yarayabilir. Eğer kargo sizin adınıza gönderilmediyse, güvenlik gerekçesiyle paket içeriğini görüntüleyemiyorsunuz.
Unutmadan söyleyelim: Türkiye’nin en büyük Amazon rehberi için Donanım Haber Forumları’nı ziyaret etmeyi unutmayın.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4486 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama, amazon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim