Anlık Bildirim

Android 10'un varsayılan müzik çaları Google Play Müzik yerine YouTube Music oldu

Google, Android 10 işletim sisteminde varsayılan müzik oynatıcısını Google Play Müzik yerine YouTube Music olarak belirledi. Artık cihazlarda bu uygulama yüklü gelecek.
Google yaptığı açıklama ile Google Play Müzik yerine YouTube Music uygulamasının geldiğini resmen açıkladı. Android 10 işletim sistemi ile birlikte artık cihazlara YouTube Music uygulaması yüklü bir şekilde gelecek. Ayrıca bu değişikliğin Android 9 ile gelen cihazlarda da yapılacağı belirtildi.

Beklenen bir hamleydi 

Şimdiye kadar YouTube Music uygulamasını kullanmak için Google Play Store’dan ayrı olarak indirmeniz gerekiyordu. Ancak artık aynı şeyi Google Play Müzik uygulaması için yapacaksınız. YouTube Music'in Android cihazlara önceden yüklenmiş olarak geleceği için zamanla kullanıcı sayısının da yükseleceği ifade ediliyor.
YouTube Music uygulamasının Android'deki varsayılan müzik uygulaması olarak Google Play Müzik'in yerini alması şaşırtıcı değil. Zira Google geçen yıl YouTube Music uygulamasını piyasaya sürdüğünde, müzik kategorisinde bu uygulamanın amiral gemisi olacağına dikkat çekmişti. Yapılan bu radikal değişikliğin kullanıcı tarafında nasıl bir tepkiyle karşılanacağını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim