Anlık Bildirim

Android 4.1 Jelly Bean güncellemesi Galaxy Nexus için dağıtılmaya başladı


Birkaç hafta önce I/O 2012 geliştirici konferansında duyurulan yeni Android 4.1 Jelly Bean sürümü, Samsung Galaxy Nexus için dağıtılmaya başladı. HSPA+ iletişim teknolojisini destekleyen model sahipleri bugün itibariyle en güncel yazılımı kullanabilecekler. Diğer Galaxy Nexus versiyonlarının önümüzdeki günlerde dağıtıma dahil olması bekleniyor.
Yazılımsal bazı değişiklikler sayesinde kullanıcı arayüzünde iki kata varan hız artışı yaşanacak, stabilite arttırılarak performanstaki ani düşüşler engellenecek. Bunların yanı sıra Jelly Bean, gelişmiş sanal klavye, neredeyse kusursuz ses algılayabilen arama motoru tabanlı dijital yardımcı hizmeti Google Now ve yazılımın diğer bölümlerinde gerçekleştirilen ufak tasarım ve özellik düzenlemeleriyle gelecek.
Google ile konuşabilmeyi, sorular sorabilmeyi, sesli olarak cevap alabilmeyi sağlayan Google Now, zamanla kullanıcısının alışkanlıklarını öğrenerek hayatınızı kolaylaştıracak, mobil cihazınızı tam anlamıyla bir yardımcıya çevirecek. Üstelik çok sayıda dil desteğine sahip ve Jelly Bean işletim sistemi versiyonunun bir parçası olarak sunulacak. Üçüncü parti uygulama desteği ile Google Now, telefonunuzu yönetmek için başvuracağınız tek servis olacak.
Dünya genelindeki tüm Yakju ve Takju kod adlı HSPA+ Galaxy Nexus sahipleri birkaç gün içerisinde OTA yoluyla güncellemeyi alacaklar. Bu cihazı diğer Galaxy Nexus'lar, Motorola XOOM ve Samsung Nexus S izleyecek. Nexus serisinin Google+ sayfasından yayınlanan bildiride, yakında çıkış yapacak Nexus 7'nin de Jelly Bean ile geldiğinin altı çizilmiş. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
20199 kez okundu.
18 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
jelly bean, uygulama haber ve
2 etiket daha Google now Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim