Anlık Bildirim

XDA Developers yöneticilerinden ve SuperSU uygulamasının  geliştiricisi Chainfire, henüz beta aşamasında olmasına karşın SuperSU Android N özel sürümünü yayınladı. Henüz test aşamasındaki bu sürüm stabil çalışmasa da root yetkisinin kullanılması noktasında önemli.

Henüz custom recovery uygulaması TWRP çalışmasa da Chainfire’ın Android N için yayınladığı bu ilk sürüm, geliştiricisi tarafından Nexus 5X ile test edilmiş ve sorunsuz bir şekilde çalıştığı belirtilmiş. Root izinlerini otomatik olarak gerçekleştiren CF-Auto-Root içinse Nexus cihazlarına özel dört ayrı sürüm yayınlanmış. Bu sürümler Nexus 6P, Nexus 6 ve Nexus 9 ile uyumlu çalışıyor. General Mobile 4G içinse uyumlu bir sürüm mevcut değil.

 

 

SELinux (Security-Enhanced Linux) tarafında sistem çekirdeğinde yapılan düzenlemelerden kaynaklı olarak bu ilk sürümde hataların fazla olduğu ve üzerinde bir süre daha çalışılarak tüm bu sorunların tespit edilmesi gerektiği belirtilmiş. Chainfire bunun için test eden tüm kullanıcılarından yaşanan problemlerin forum konusu üzerinden paylaşılması ricasında bulunmuş. Detaylar ve ilgili dosyaları indirmek için kaynaktaki bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim