Anlık Bildirim

Android Q tabanlı EMUI 10 arayüzü gelecek ay duyurulacak

Huawei, Android Q tabanlı EMUI 10 arayüzünü önümüzdeki ay düzenleyeceği Geliştirici Konferansı'nda duyuracak. Aynı etkinlikte HongMeng işletim sistemiyle de tanışabiliriz.
Huawei, yıllık Geliştirici Konferansını önümüzdeki ay 9 - 11 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştireceğini açıkladı. Yaklaşan etkinliğin, 1987'de kurulmasından bu yana Çinli şirket tarafından düzenlenen en büyük Geliştirici Konferansı olacağına inanılıyor.
Etkinlikte Huawei’nin Android'e alternatif olarak geliştirdiği HongMeng (ARK) işletim sistemi ile ilgili bazı resmi detayları açıklayabileceği yönünde çok sayıda spekülasyon var. Ancak bu söylentiler henüz şirket tarafından doğrulanmadı.

Zaman çizelgesi ortaya çıkardı

Şu an için bildiğimiz tek şey merakla beklenen EMUI 10 arayüzünün etkinliğin ilk gününde, yani 9 Ağustos'ta tanıtılacağı. Bu bilgi Huawei’nin Geliştirici web sitesinde yayınlanan zaman çizelgesi sayesinde ortaya çıktı.
Huawei Geliştirici Konferansı (HDC) kapsamında, Android Q tabanlı EMUI 10'da bulunan bazı ilgi çekici özelliklerin sergilenmesi bekleniyor. Ayrıca şirket yeni arayüzün resmi çıkış tarihini de açıklayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim