Anlık Bildirim

Android SMS uygulaması, gelen doğrulama kodlarını tanıyacak

Banka, uygulama ve internet sitelerinden SMS'le gelen aktivasyon kodları, Android SMS uygulaması tarafından tanınacak. Böylelikle tek bir dokunuşla aktivasyon kodunun kopyalanabilmesi sağlanacak.
Google'ın uzun süredir Android Mesajlaşma uygulamasını geliştirmek adına çalışmalar yaptığı biliniyor. Uygulamanın masaüstünde de kullanılmasını sağlayacak bir takım geliştirmeler üzerine  çalışılırken, kullanıcıların kullanımını kolaylaştıracak yenilikleri de ihmal etmiyor. Yeni gelen bilgilere göre Goolge, Android mesajlaşma uygulamasına gelen aktivasyon ve doğrulama kodlarını tanıyacağı bir özellik geliştiriyor.
Sosyal medya hesaplarını, banka hesaplarını güvenceye alan kişiler, bu hesaplara giriş yaptığında doğrulama kodları belirttikleri cep telefonu numarasına SMS ile gönderiliyor. Hatta bazı uygulamalar ve internet siteleri de aktivasyon kodlarını SMS ile göndermekte. Tabi gelen kodları SMS içerisinde kopyalanması biraz meşakkatli. Dolayısıyla birçok kişi de bu kodları ezberleme yoluna giderek, aktivasyonlarını veya doğrulamalarını gerçekleştiriyor. Bunun farkına varan Google, göndereceği yeni bir güncellemeyle bu sorunu tamamen kaldırmayı hedefliyor.
Güncelleme sonrası gelen aktivasyon ve doğrulama kodları, Android Mesajlaşma uygulaması tarafından tanınacak. Böylelikle bildirim çubuğunda kodun kopyalanmasını sağlayan bir buton oluşacak. Google tarafından gelen bilgilerde bu özelliğin tüm kullanıcılara dağıtılacağı, ancak bunun da zaman alacağı bildiriliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim