Anlık Bildirim

Android'in kurucusunun çok gizli telefonuna esrarengiz bir aksesuar geldi

Andy Rubin'in Essential isimli şirketiyle çerçevesiz ekrana sahip üst düzey bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyor. 30 Mayıs'ta tanıtılması beklenen cihaz için yeni bir aksesuar ortaya çıktı.
Android kurucularından Andy Rubin, 30 Mayıs tarihinde Essential isimli şirketiyle yeni bir akıllı telefon tanıtacak gibi görünüyor. Rubin geçtiğimiz Mart ayında Mi Mix konseptindeki çerçevesiz akıllı telefonuyla ilgili bir teaser görüntü yayınlayarak tansiyonu yükseltmişti ancak şu an için akıllı telefon veya şirket hakkında çok şey bilinmiyor.
Rubin'in 2015'ten bu yana kendi akıllı telefon şirketinde çalıştığından haberdarız. Deneyimli yönetici Perşembe günü yine Twitter üzerinden bir paylaşım yaparak tüm bu süre boyunca ne yaptıklarını paylaşmaya hazır olduklarını ve  insanlardan @Essential isimli Twitter hesabını takip etmelerini istedi.
Gizemli şirket Essential da bu duyuruya dikkat çekerek kendi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı ilk tweetinde "30 Mayıs'ta büyük birşeyin geleceğini" belirtti. Şirket söylentilere göre Samsung, Apple ve Google'ın cihazlarıyla rekabet edebilecek, 5.5 inç çerçevesiz ekrana sahip, Snapdragon 835 ve 4GB RAM'li çok üst düzey bir akıllı telefon çıkaracak.
Essential'ın Twitter hesabı, yeni akıllı telefonu görebileceğimiz başka bir resim de yayınladı ancak tamamen karartılmış durumda. Açıkça anlaşılabilecek tek şey üstte ekstra bir aksesuarın takılı olduğu. Bunun 360 derecelik bir kamera olabileceği söyleniyor. Rubin geçtiğimiz Nisan ayında da bir tweet atarak, 360 derecelik kamera yazılımı üzerinde çalıştığı tahmin edilen bir meslektaşının resmini yayınlamış ve ilk doğru cevabı veren kişinin ürünün imzalı bir versiyonunu kazanacağını söylemişti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10063 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, Andy Rubin ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim