Anlık Bildirim

Animal Crossing: Pocket Camp sınırlı olarak erişime açıldı

Oyunculara inşa etme ve ürün toplama tarzında bir tecrübe sunan Animal Crossing: Pocket Camp sınırlı olarak erişime açıldı. Oyun biraz daha sosyalleşmeye ağırlık veriyor.

Nintendo’nun yavaş yavaş mobil dünyaya ağırlığını koyma çabasının en önemli göstergelerinden birisi olan Animal Crossing: Pocket Camp adındaki oyun kısıtlı olarak erişime açıldı.

Sakin bir oyun

Animal Crossing: Pocket Camp oyununda amaç diğer hayvanların kalbini kazanmak. Bunun için çevredeki diğer köylerde bulunan hayvan karakterlerini ziyaret ederek sizden istediklerini yerine getiriyorsunuz. Bunun karşılığında da Bells para birimi ve Leaf biletleri kazanıyorsunuz. Hayvanları mutlu ettikçe sevgi puanı kazanıyor ve seviye atlıyorsunuz.

Oyun daha çok inşa etme türüne hitap ediyor. Kendinize ait kampınızı farklı eşyalar satın alarak veya üreterek zenginleştiriyorsunuz. Daha sonra sevgisini kazandığınız hayvanları kampınıza davet ediyor ve kalabalıklaşıyorsunuz.

Biraz daha sosyalleşmeye yönelik bir oyun gibi görünen Animal Crossing: Pocket Camp bu bakımdan her kitleye hitap etmeyebilir. Balık tutmak, ağaçlardan meyve toplamak, yapılar inşa etmek gibi faaliyetler aksiyon içermiyor.

Animal Crossing: Pocket Camp oyuncuları çok fazla eşya satın almaya zorlamıyor. Ekran başında uzun süreler geçirirseniz pek çok görevi yerine getirebiliyorsunuz. Oyun şu anda Avusturalya’da erişime açıldı ancak kurulum dosyaları bulunabiliyor.

Animal Crossing: Google Play II App Store

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim