Anlık Bildirim

Apple, 2017'nin en iyi romanlarından Pachinko'yu diziye dönüştürüyor

Orijinal dizi sayısını hızla arttırmaya devam eden Apple, 2017'nin en iyi kitapları arasında gösterilen Pachinko'nun haklarını satın aldı. Pachinko'yu diziye dönüştürmek için hazırlıklara başlandı.

Apple, 2017'nin en iyi romanlarından Pachinko'yu diziye dönüştürüyor Tam Boyutta Gör
 

Orijinal içerik alanına önemli yatırımlar yapmaya devam eden Apple, hazırlık aşamasındaki dizilerine bir yenisini daha ekledi. Amerikalı teknoloji devi, Min Jin Lee'nin çok satan romanı Pachinko'nun haklarını satın aldı. Birçok kanal ve dijital platformun peşinde olduğu Pachinko'yu rakiplerinin elinden kapan Apple, sevilen romanı diziye dönüştürmek için hazırlıklara başladı.
Kore'de başlayıp Japonya ve Amerika'ya uzanan Pachinko, Koreli göçmen bir ailenin hayallerini ve umutlarını, dört nesil boyunca devam eden epik bir hikaye ile anlatıyor. Geçtiğimiz yıl yayımlanan Pachinko, The New York Times'ın "2017'nin En İyi 10 Kitabı" listesinde yer almış ve kurgusal kitaplar kategorisinde National Book Award finalistleri arasına girmeyi başarmıştı.
Pachinko dizisinin senaryosunu The Terror ve The Whispers dizilerinin senaristi olan Soo Hugh kaleme alırken, dizinin yapımcıları arasında Prometheus ve Robin Hood gibi filmlerin yapımcısı olan Michael Ellenberg de yer alacak.
Planet of the Apps ve Carpool Karaoke gibi reality showlar'ı ile orijinal içerik alanına giriş yapan Apple, önümüzdeki dönemde adından söz ettirecek birçok dizi yayımlamaya hazırlanıyor. See, Amazing Stories, Are You Sleeping, Dickinson ve Little America, Apple'ın dikkat çekici orijinal dizilerinin başında geliyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim