Anlık Bildirim

Apple, La La Land'in Oscarlı yönetmeninin yeni dizisini satın aldı

Orijinal içerik alanına önemli yatırımlar yapmaya devam eden Apple, orijinal dizilerine bir yenisini daha ekledi. La La Land'in Oscarlı yönetmeni Damien Chazelle'in yeni dizisini Apple satın aldı.
Netflix, Amazon ve Hulu gibi dijital platformların büyük başarı yakaladığı orijinal içerik alanına giriş yapan Apple, orijinal dizilerine bir yenisini daha ekliyor. Daha önce Steven Spielberg, Ronald D. Moore, Bryan Fuller ve Steven Knight gibi başarılı yönetmen ve yazarların yeni dizilerini satın alan Apple, şimdi de Oscar ödüllü yazar ve yönetmen Damien Chazelle'in yeni dizisinin haklarını satın aldı.
Apple; Whiplash ve La La Land gibi beğenilen filmlerin yazar ve yönetmeni olan Damien Chazelle'in yeni sezonuna ilk sezon onayını verdi. Dizinin konusu hakkında herhangi bir detay paylaşılmazken, ilk sezonun tüm bölümlerini Chazelle'in yazıp yöneteceği açıklandı. Damien Chazelle gibi Hollywood'un en gözde yönetmenlerinden birinin dizinin tüm bölümlerini yönetecek olması, oldukça heyecan verici bir projenin izleyicileri beklediğini gösteriyor. 
Apple'ın yeni dizisinin yapımcılığını La La Land'in de yapımcıları olan Jordan Horowitz ve Fred Berger üstlenecek. Dizinin yapım stüdyosu ise House of Cards, Ozark ve Counterpart gibi dizilerin yapımcısı olan MRC olacak.
Bu yeni anlaşma Apple'ın orijinal içerik alanında ne kadar iddialı olduğunu bir kez daha gösterdi. Bu yıl orijinal dizilere 1 milyar dolar harcaması beklenen Apple, yakın gelecekte Netflix ve Amazon gibi dijital platformlar için ciddi bir rakip haline gelebilir.
Bu arada Apple'ın bu yeni dizisi Damien Chazelle'in üzerinde çalıştığı tek dizi değil. Başarılı yönetmen ayrıca Netflix için de The Eddy adını taşıyan yeni bir dizi hazırlıyor. Chazelle, Paris'te bir gece kulübünde geçen dizinin senaryosunu kaleme alacak ve ilk iki bölümünü yönetecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim