Anlık Bildirim

Apple News Plus servisine ilk 48 saatte 200 bin kişi abone oldu

Apple'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği etkinlikte yeni servislerini tanıtmıştı. Şirketin hizmete sunduğu Apple News+ servisine ilk 48 saatte 200 bin kişinin abone olduğu belirtiliyor.
Apple geçtiğimiz hafta düzenlediği etkinlikte yeni hizmetlerini kullanıcılara tantmıştı. Şirketin iPhone satışları dışında bir gelir modeli oluşturmasını amaçladığı bu servislerden biri de, Apple News'in ücretli bir sürümü olan Apple News+ hizmeti. Gelen haberlere bakılırsa ilk 48 saat rakamları şirketin yüzünü güldürüyor.

Apple iyi bir başlangıç yaptı

The New York Times'ın yayınladığı yeni bir rapora göre, şirketin yeni servisi Apple News Plus'a ilk 48 saat içinde 200 bin kişi abone oldu. Bunlar resmi rakam olmasa da, şirketin önümüzdeki günlerde bu sayıları onaylaması bekleniyor. Ancak kısa bir süre içinde ulaşılan bu rakamın oldukça etkileyici olduğunu söylemek mümkün.
Tüm bunlara ek olarak Apple News Plus'ın henüz dünya çapında piyasaya sürülmediğine de dikkat çekmemiz gerekiyor. Zira 200 bin abone rakamı, sadece ABD pazarının ilk 48 saatini yansıtıyor. Şirketin bu ivmeyi sürdürüp sürdüremeyeceği şimdilik kestirilemese de, iyi bir başlangıç yaptığı su götürmez bir gerçek. 200'den fazla yayına ulaşılabilen bu hizmetin bedeli ise aylık 9.99 dolar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim