Anlık Bildirim

Apple Watch'ın gizli portu şarj amaçlı kullanılabilir

Apple Watch'ın gizli portu şarj amaçlı kullanılabilir
 
Apple'ın birçok test ve tartışma ile beraber teknoloji dünyasını meşgul etmeye devam eden akıllı saati Watch, resmi olarak açıklanmadığı üzere kayış bağlantısının olduğu bölümde kapalı bir port ile geliyor. Bu port, Apple Watch için bataryalı kayış hazırlayan Reserve Strap'ın belirttiğine göre saati şarj etmek için kullanılabiliyor.
İlk duyurulduğunda Apple Watch'ın şarj işlemini üzerinde yer alan manyetik şarj benzeri bir sistemle sağlayacağını belirten Reserve Strap, saatin çıkış yapmasından sonra ise tasarımsal olarak bir değişikliğe gitti ve yukarıda bahsi geçen portu temel alan yeni bir tasarım hazırladı. Bu sayede Apple Watch'ın alt tarafını boş bırakarak direkt olarak kordon bağlantı noktasındaki bu port üzerinden şarj yapabileceği belirten Reserve Strap, bataryaları kordon bünyesinde taşıyacak ve 2015'in sonbahar aylarında 250$'lık bir fiyat etiketiyle satışa çıkacak.
Apple'ın hakkında çok fazla bilgi vermediği port için yazılımsal olarak bazı işlemler yapabileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor. Yani şirket duruma göre 6-pinlik portu herkese açabilir ya da komple kullanıma kapatabilir.
Apple Watch'ın gizli portu şarj amaçlı kullanılabilir
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim