Anlık Bildirim

Apple, YouTube destek kanalını açtı

Geçtiğimiz yıl Twitter'daki yerini alan Apple şimdi ise kullanıcılara destek sunmak amacıyla YouTube kanalı açtı. Apple Support isimli kanalda birçok öğretici video var.
Apple'ın zaten müşterilerinin başvurabileceği ve yardım alabileceği çok sayıda çevrimiçi destek kanalı var. Şirket şimdi bu varlığını önemli bir platformla genişletiyor. Apple, kullanıcılara iPhone ve iPad gibi cihazlarıyla yapabilecekleri temel işlevler hakkında yardımcı olmak için özel bir YouTube kanalı kurdu.
Apple'ın diğer çevrimiçi destek kanalları arasında geçen yıl Mart ayında devreye soktuğu @AppleSupport isimli Twitter hesabı var. Kullanıcılar bir özellik hakkında bilgi almak veya yaşadıkları herhangi bir sorunu gidermek için buraya başvurabiliyorlar.

Şu an için sadece 10 video var

Apple Support olarak adlandırılan YouTube kanalında şu anda iOS 11'in bazı temel işlevleri hakkında bilgiler veren on kısa video bulunuyor. Bunlar arasında ekran görüntüsünün nasıl alınacağı, yazılımın güncellenmesi, duvar kağıdının değiştirilmesi, arama geçmişinin silinmesi vb. gibi öğretici konular var.
Videoların sol tarafında yazılı açıklamalar yer alırken, sağ tarafında nasıl yapılacağı gösteriliyor. Şu anda kanalda sadece on tane video olsa da, Apple zamanla daha çok şey ekleyerek içeriği zenginleştirecektir. Ayrıca şirket bu videolara -daha önce yaptığı gibi- Türkçe alt yazı ekleyerek ülkemizdeki kullanıcıların faydalanmasını da sağlayabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim