Anlık Bildirim

Apple akıllı saatini 9 Martta tanıtabilir

Ocak ayının sonunda 2014 son çeyreğinin mali raporlarının açıklandığı etkinlikte Apple CEO'su Tim Cook şirketin akıllı saati Apple Watch'ı Nisan ayında piyasaya sürmeyi planladıklarını açıklamıştı. Ayrıca Cook akıllı saatin gün aşırı şarj edileceğini de söylemişti. Apple Watch ile ilgili  pil süresinin detaylarını da bu bağlantıda sizlere aktarmıştık.

Saatin çıkışına haftalar kala Apple 9 Mart'ta San Fracisco'da düzenleyeceği etkinliğin davetiyelerini dağıtmaya başladı. Davetiyelerde akıllı saat ile ilgili herhangi bir ipucu verilmese de etkinlikte yeni akıllı saatin tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak etkinlikte yeni MacBook Air tasarımı ve Apple'ın yeni müzik servisi de tanıtılabilir. 

Apple Watch'ın fiyatlandırması ABD için 349 dolardan başlayacak. Ayrıca geliştirici kiti daha önce yayınlanan akıllı saatin çıktığında 100 bin uygulamaya destek vereceği konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde başlayacak Mobil Dünya Kongresi'nin ardından 9 Martta Apple'ın etkinliği ile teknoloji severleri hareketli günler bekliyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2051 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple Watch, pil süresi ve
2 etiket daha etkinlik Apple
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim