Anlık Bildirim


Elektronik cihazlar, yapısı gereği her zaman hatalara ve arızalara açık durumda. Zaman zaman ortaya çıkan problemler, kullanıcılar için risk oluşturabiliyor. Apple'ın bazı priz adaptörleri de elektrik çarpması riski yaratacağı için değişim programı kapsamına alındı.

Apple; Kıta Avrupası, Avustralya, Yeni Zelanda, Kore, Arjantin ve Brezilya'da dağıtılan iki uçlu AC priz adaptörlerinin çok nadiren de olsa kırılabileceğini ve dokunulduğunda elektrik çarpması riski yaratabileceğini belirtiyor. Bu adaptörler, 2003 ile 2015 yılları arasında Mac bilgisayarlarla ve belirli iOS aygıtlarıyla dağıtılmıştı. Ayrıca Apple Dünya Seyahati Adaptör Kiti'nde de bu adaptör bulunmaktaydı.

>>Apple'dan ilginç bir OLED ekranlı cihaz konsepti

Apple, program kapsamındaki adaptörlerin kullanılmamasını ve değiştirilmesini istiyor. Buradaki sayfada, problemden etkilenen adaptörlerin nasıl tespit edileceği anlatılıyor. Eğer adaptörünüz değiştirme kapsamında ise, size yakın bir Apple Store veya Apple Yetkili Servis Sağlayıcısı'na gitmeniz gerekiyor. Burada Mac, iPad, iPhone veya iPod aygıtınızın seri numarasını doğruladıktan sonra yeni adaptörünüzü alabilirsiniz.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim