Anlık Bildirim

Apple, bu sonbaharda ürünlerindeki hangi yenilikleri tanıtacak?

Güvenilir Apple analistlerinden Ming-Chi Kuo tarafından yayınlanan bir raporda, teknoloji devinin bu sonbaharda ürünlerinde yapacağı yeniliklere yer verildi. Tüm detaylar haberimizde.
Apple konusunda en güvenilir sızıntıları sunan analist Ming-Chi Kuo, yayınladığı yeni bir raporda şirketin bu sonbaharda tanıtacağı ürünlere gelen yeniliklerden söz etti. Rapora göre Apple 2018'in ikinci yarısı için tüm ürün serisini yeni teknolojilerle güncelliyor.

Apple'ın 2018 sonbaharında duyuracağı yenilikler

Ming-Chi Kuo'nun raporu, Apple'ın yaklaşan yeni ürün serisiyle ilgili yeni ve ilginç bilgiler sunarken, bu sonbaharda bizleri nelerin beklediği ile ilgili ipuçları veriyor. Şimdi lafı fazla uzatmadan Apple'ın 2018'in ikinci yarısında tanıtacağı yeniliklere geçelim.

iPhone

Apple, 2018 yılında piyasaya üç farklı iPhone modeli sunmak için yoğun bir çaba harcıyor. Çalışmalar 5.8 inç ve 6.5 inç boyutlarında iki OLED modeli ve 6.1 inç boyutunda düşük maliyetli bir LCD modeli için sürdürülüyor. Üç yeni iPhone modeli de Face ID ve yükseltilmiş A12 işlemci içerecek. İki OLED modelinde çift lensli kamera yer alırken, düşük maliyetli LCD modelde ise tek kamera yer alacak.

iPad Pro

Apple, Touch ID teknolojisinin Face ID ile değiştirileceği, fiziksel home tuşunun yer almayacağı, tam ekranlı 11 inç ve 12.9 inçlik iki iPad Pro modeli üzerinde çalışıyor.

Mac mini

Ming-Chi Kuo'nun Mac mini ile ilgili paylaşacak çok fazla bilgisi olmadığını belirtirken, cihazda işlemci yükseltmesinin olabileceğini ifade ediyor. Mac mini'nin 1.300 günden fazla, yani 3 yıl boyunca güncellenmediğini söyleyen Kuo, cihazın yenilenme ihtimalinin olabileceğini de raporladı.

Yeni Düşük Fiyatlı Dizüstü Bilgisayar

Kuo, Apple'ın yeni bir düşük fiyatlı dizüstü bilgisayar tasarladığını düşünüyor. Başlangıçta bunun MacBook Air ailesinde olacağını ama şimdi fikrini değiştirdiğini belirten analist, önceki söylentileri de göz önüne aldığında bunun 12 inçlik bir MacBook olabileceğini öne sürüyor. Apple'ın bu strateji ile MacBook serisini genişletmeyi planladığı da gelen bilgiler arasında.

iMac

Kuo, cihazın önemli bir ekran performansı artışı beklediğini ancak bunun nasıl olacağı ile ilgili bir ayrıntıya giremeyeceğini belirtiyor. Ayrıca iMac'in, diğer Mac'ler gibi yeni bir işlemciye sahip olacağı da raporlanmış durumda.

Apple Watch

Apple, daha büyük ekranlara ve gelişmiş kalp atış hızı algılama özelliklerine sahip olacak iki yeni Apple Watch modeli üzerinde çalışıyor. 2018 yılında piyasaya sürülmesi beklenen akıllı saatlerin ekranlarının, şu anki Apple Watch modellerinden yaklaşık %15 daha büyük olacağı ve 1.57 inçten, 1.78 inçe çıkarılacağı ifade ediliyor. Buna paralel olarak ortaya çıkan bilgiler, akıllı saatlerin çerçevelerinin daha da incelebileceği yönünde.

MacBook ve MacBook Pro

Bu iki cihaz için işlemci yükseltmeleri yapılacağı belirtiliyor. 
Ming-Chi Kuo raporunu, kablosuz kulaklık AirPod ve kablosuz şarj istasyonu AirPower'ların 2018'in üçüncü çeyreğinde seri üretime geçeceğini belirterek sonlandırıyor. Apple, AirPower'ı ilk olarak 2017'nin sonbaharında duyurmuş ancak üretimde yaşanan bazı sorunlar nedeni ile lansmanının bu Eylül ayında yapılmasının hedeflendiğini açıklamıştı.
Kuo, Apple'ın diğer ürün serilerinde nasıl yenilikler göreceğimiz hakkında bilgi vermiyor, ancak şirketin Eylül ayının ilk ya da ikinci haftasında düzenlenen etkinlikte tüm yeni ürünleri piyasaya sürmeyi planlıyor olabileceğini belirtiyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2873 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lansman, eylül ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim