Anlık Bildirim

Apple'dan sürpriz indirim: HomePod'un fiyatı 299 dolara düştü

Apple, satış anlamında beklentilerin oldukça altında kalan akıllı hoparlörünün fiyatında indirime gitti. Piyasaya 349 dolardan giriş yapan HomePod artık tüm dünyada 299 dolara satılıyor.
Apple sonunda HomePod'un fiyatını tüm dünya genelinde geçerli olmak üzere düşürdü. Akıllı hoparlör 349 dolar gibi inanılmaz yüksek bir fiyat etiketiyle piyasaya sürülmüştü. HomePod an itibariyle Apple Store’larda 299 dolar fiyatla satılmaya başlandı. Cihazın satış rakamları beklentilerin altında kalınca Apple çareyi 50 dolar indirime gitmekte buldu.
HomePod için yapılan bu %15'lik indirim akıllı hoparlörün satıldığı tüm ülkeler için geçerli. Apple'ın ürün fiyatlarında indirime gitmesi pek sık karşılaştığımız bir durum değil. Şirket her ne kadar telefon ve tablet pazarında büyük bir oyuncu olsa da aynı şeyi akıllı hoparlör sektörü için söyleyemiyoruz. Zira karşısında Amazon Echo gibi sert bir rakip var.

Eleştiri oklarına hedef olmuştu

Fiyat düşürme kararı Apple'ın satışları artırma konusunda yapabileceği en iyi hamle gibi görünüyor. HomePod piyasaya sürüldüğünden beri çok fazla eleştiri aldı. Ancak şirket art arda yazılım güncellemeleri yayınlayarak akıllı hoparlörün performansını daha iyi hale getirmeyi başardı.
Fiyat etiketi anlamında da öncekine kıyasla çok daha rekabetçi bir seviyeye gelen HomePod'un satış grafiği ile Apple'ın yüzünü güldürüp güldürmeyeceğini önümüzdeki süreçte hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6166 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, homepod ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim