Anlık Bildirim

Apple'ın 16 inç MacBook Pro modeli, 3 bin dolar fiyat etiketiyle gelecek

Teknoloji devi Apple'ın önümüzdeki dönemde piyasaya süreceği 16 inçlik MacBook Pro fiyat etiketiyle hayal kırıklığı yaratabilir. Gelen haberlere göre cihaz en az 3 bin dolardan satışa sunulacak.
Uzun bir süredir Apple'ın 16 inç ekranlı yeni bir MacBook Pro modeli üzerinde çalıştığını biliyoruz. Kullanıcılar tarafından büyük bir merakla beklenen cihaz, teknik özellikleriyle heyecan uyandırabilir ancak fiyat etiketiyle üzeceğe benziyor.

Cep yakacak fiyatlandırma

Yayınlanan yeni bir raporda belirtildiği üzere Apple önümüzdeki Ekim ayında piyasaya süreceği, 16 inç MacBook Pro'nun satış fiyatını 3 bin dolar olarak belirlemiş durumda. Fiyattaki bu sıçramanın ana nedeni olarak ise cihazın ekranı olarak gösteriliyor. Mevcut 15 inç MacBook Pro'nun 2880 × 1800 çözünürlüğü var, ancak raporda 16 inç MacBook Pro'nun çözünürlüğünün 3072 × 1920'ye yükseltileceğini iddia edilmiş.
Raporda bunun büyük bir yükseltme olarak değerlendirilmemesi gerektiği ve ekranın ancak retina olarak kabul edilmesini sağlayacak kadar bir iyileştirme olduğu ifade ediliyor. 16 inç MacBook Pro daha büyük ekranda çalışmaya ihtiyacı olan kullanıcıları hedefliyor ancak bu fiyatlandırma politikasıyla ne denli başarılı olacağını ise zaman gösterecek. Cihazın ülkemizde nasıl bir fiyatla satılacağını ise şimdiden kestirmek zor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5632 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, macbook pro ve
2 etiket daha 16 inç satış fiyatı
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim