Anlık Bildirim

Apple, Intel'in modem birimini satın almak için pazarlık yapıyor

Teknoloji devi Apple'ın, cihazlarında kullanmak üzere kendi modemlerini üretme fikri olduğunu biliyoruz. Şirket bu yapılanmayı Intel'in modem birimini alarak kolaylaştırmayı amaçlıyor.
Apple her şeyi kendi başına yapmayı seven şirketlerden biri ve bu da onların başka şirketlere olan bağımlılıklarını azaltmasına yardımcı oluyor. Tıpkı geçtiğimiz dönemde şirketin yaşadığı modem tedarik sıkıntısı sonrasında, kendi modemlerini üretmeye karar vermesi gibi. Ortaya çıkan yeni bir rapor ise Apple'ın farklı planları olduğunu gösteriyor.

Alman modem birimini satın alabilir

Apple'ın kendi modemlerini geliştirmesinin, şirket her ne kadar devasa boyutlarda olsa da, çok fazla yatırım, kaynak ve zaman gerektireceği düşünülüyor. Ancak şirket tüm bu süreci daha kolay atlatabilmek ve üretime hızlı bir şekilde başlayabilmek için Intel'in modem birimini satın almak için görüşmeler yapıyor. Şimdilik sessiz sedasız gerçekleştirilen bu görüşmelerin yakın bir süreçte resmiyete dökülmesi bekleniyor.
Bilgilendirme raporunda belirtildiği üzere Apple, Intel'in Alman modem birimini satın almakla ilgileniyor. Zira Intel'in, çok büyük olan modem bölümünü bütün olarak değil, parçalar halinde satmaya çalıştığı ifade ediliyor. Bu görüşmelerin olumlu olarak sonuçlanacağının bir garantisi olmasa da, Apple'ın kendi modemlerini üretme konusunda ne denli ciddi olduğunu anlamak bakımından önemli olduğunu söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim