Anlık Bildirim

Apple, kötü MacBook klavyelerini tamir etmek için servis hizmetini hızlandırıyor

Apple'ın jenerasyonlardır kötü olmaya devam eden ve sürekli arızalanan MacBook klavyelerine yönelik servis hizmeti hızlandırılıyor. Cihazlar artık merkeze gitmeden mağazalarda tamir ediliyor.
MacBook, MacBook Air ve MacBook Pro klavyeleri bildiğiniz üzere ilk günden bu yana problemli. Farklı jenerasyonları ortaya çıkarılmış olsa da hâlâ sorunları tam olarak çözülemeyen klavyelerin tamiri için Apple teknik servisleri hızlanıyor.  
MacRumors raporuna göre Apple, bu klavyelerin tamirinde artık çoğunlukla ertesi gün teslim yapıyor. Normalde bu klavyesi arızalı MacBook’ları tamir merkezine gönderen firma, bu tamiri direkt mağazalarda yaparak işlemi hızlandırdı.  
Apple kelebek klavyeleri, ince laptop profiline sığdırılmak adına tasarlandılar. Bu klavyelerin büyük sıkıntısı ise tuşların arasından bir şekilde giren küçük toz ya da parçacıklar, tuşları kullanılamaz hâle getiriyor. Kullanıcıların çoğundan gelen şikayetlere göre tuşlar beklenmedik anlarda çalışmaz hâle gelerek kullanıcıların hayatlarını etkiliyor. 
Apple bu klavyelere bağlı olarak yakın zamanda bir özür dilemişti. Bu özürde kullanıcıların “ufak bir kısmının” en yeni nesil klavyeyle bile problemler yaşadığı belirtilmişti. Klavyelerin durumu böyle olsa da neyse ki firmanın garantisi biten cihazları da kapsayan tamir programı hâlâ devam ediyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim