Anlık Bildirim

Apple'dan iPhone 8 üretimini hızlandıracak hamle

Apple, iPhone 8 üretimini hızlandırmak adına kendi üretim ekipmanlarını satın alarak üreticileri desteklemeye başladı. Şirket 10. yıla özel iPhone modelini zamanında hazır hale getirmek istiyor.
iPhone 8'in üretimine yardımcı olmak isteyen Apple'ın kendi üretim ekipmanlarını satın alıp kiralamaya başladığı bildiriliyor. Kore Herald'ın tedarik zinciri kaynaklarının verdiği bilgiye göre şirket, sert esnek baskılı devre kartları (RFPCB) üretme kapasitesine sahip makine satın alarak Koreli devre kartı üreticilerinin hizmetine sunmuş bile.
 
Apple'ın akıllı telefonla ilgili üretim zorluklarının aşılmasına yardımcı olmak amacıyla bu ekipmanları satın almak için on milyonlarca dolar harcadığı söyleniyor. Şirketin üretimi hızlandırma hamlesine karşın yayınlanan son raporlar, iPhone 8'in büyük olasılıkla gecikmeli olarak piyasaya sürüleceğini ortaya koymuş durumda.
 
Gelelim bu durumun tüketiciler için ne anlam ifade ettiğine. Son gelişmeler ne yazık ki, iPhone 8'in gecikeceğine dair söylentileri daha da güçlendirdi. En iyi ihtimalle cihaz Eylül ayında piyasaya sürülse bile çok sınırlı bir stokla satışa sunulabilir. Apple'ın tüm imkanlarını seferber ederek bu sıkıntının üstesinden gelip gelemeyeceğini zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4637 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iOS, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim