Anlık Bildirim

Apple'ın ABD'de Samsung'a karşı açtığı davada yasaklama talebi reddedildi


Apple ile Samsung arasında devam eden patent savaşında önemli bir gelişme yaşandı. Apple'ın bazı patentlerini ihlal ettiğini iddia ettiği Samsung modellerinin yasaklanması ile ilgili davalarda Avustralya ve Almanya'da Galaxy Tab 10.1 modelinin satışı yasaklanmış durumda. Ancak ABD'de tam tersi bir karar alındı.

Reuters'in haberine göre ABD Bölge Mahkemesi jürisi Apple'ın Samsung cihazlarını yasaklama talebini reddetti. Jüri böyle bir yasaklama kararının Apple'ı maddi ve manevi zarara uğramaktan nasıl alıkoyacağının açıkça belirtilmediği kararını verdi.

Apple daha önce mahkemenin hızlandırılması için başvurmuş, bu talebi de reddedilmişti. Kararın sonucunda Galaxy tabletler ve akıllı telefonlar sorunsuz bir şekilde satılmaya devam edecek. 

Apple konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmazken Samsung kararın Apple'ın argümanlarının ne kadar geçersiz ve art niyetli olduğunu gösterdiğini belirtti. Karar dava sürecinde alınmış bir ara karar niteliğinde olduğu için gelecek yıl başlayacak duruşmalarda çıkacak nihai sonuç belirleyici olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4711 kez okundu.
20 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Apple, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim