Anlık Bildirim

Apple'ın OLED ekran üretimini LG Display ve Samsung üstelenecek

Apple'ın OLED ekran konusunda ortaya çıkan bilgiler herkes tarafından merakla takip ediliyor. Bu konuda ortaya çıkan son sızıntılara göreyse seri üretim iki büyük Kore devine gidiyor.
Dünyanın en değerleri teknoloji şirketlerinden Apple'ın OLED ekran konusundaki sızıntıları artıyor. Son bilgilere göre üretim iki büyük isme gidiyor.
ET News'un yayınladığı son raporuna göre 2018 yılında satışa çıkacak iPhone modelleri OLED ekrana sahip olacak ve bu ekranları sona yaklaşılan anlaşmalar kadarıyla LG Display ve Samsung üretecek. Kore merkezli iki şirketin Apple'ın üretim taleplerini karşılamak adına 12.8 milyar dolar yatırım yapacağı yönünde bilgiler gelirken, Apple'ın hem LG Display hem de Samsung'a bu konuda maddi yardım yapacağı da ilginç bir detay olarak dikkatleri üzerine çekiyor.
Daha önce ortaya çıkan detaylara göreyse Apple ile gelecek iPhone modellerinde kullanılacak OLED ekranlar hakkında görüşen isimler arasında Japan Display firması da yer alıyor. Büyük çaplı OLED ekran tedariği için Samsung ile LG gibi diğer OLED üreticileri ile yarışabilecek düzeye gelmeyi hedefleyen Japan Display, seri üretimeyse 2018'de başlamayı hedefliyor.
OLED ekranlar LCD'ye göre daha keskin, renklerin daha doğru ve parlak işlendiği bir görüntü kalitesi sunabiliyor ancak üretim maliyetlerinin yüksekliği nedeniyle halen tam olarak hayatımıza giremiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4872 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg display, Apple ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim