Anlık Bildirim

Apple'ın yeni merkezi Campus 2 hakkında tanıtım videosu yayınladı


Apple'ın yeni çalışma merkezi Campus 2 hakkında firmanın alıştığımız sunum tarzıyla hazırlanan yeni bir tanıtım videosu yayınladı.
Uzay gemisini andıran bir tasarım ile Steve Jobs'un büyük katkılarıyla hazırlanan ve Campus 2 olarak adlandırılan yeni yerleşke, yaklaşık 260 bin metre kare alana sahip olacak. Apple'ın şuan çalışma gösterdiği merkezinde 2,800 kişi çalışırken, yeni yapılan Campus 2 merkezinde 14,000 yakın personel yer alacak ve 7,000'den fazla ağaç ile doğayla iç içe bir yapı kurulacak. Apple'ın yönetim kurulu başkanı Tim Cook'un daha önce yaptığı açıklama doğrultusunda 2016 yılında açılarak faaliyet göstermeye başlayacağı belirtilen merkez, %100 oranında yenilebilir enerji ile faaliyet gösterecek ve firmaya 7 milyar dolardan fazla bir maliyet çıkartacak.
İşte bu geleceğin çalışma ortamını Cupertino belediye meclisine sunmak için, sanki bir Apple cihazı tanıtılıyormuş gibi hazırlanan 35 dakikalık videoyu direkt olarak aşağıda izleyerek, Campus 2 hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.
 
Apple'ın yeni merkezi Campus 2 hakkında tanıtım videosu yayınladı

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim