Anlık Bildirim

Aslan Kral (The Lion King) filminden ilk fragman yayımlandı

Sinema tarihinin en sevilen animasyon filmlerinden The Lion King, canlı aksiyon (animasyon olmayan) versiyonu ile beyaz perdeye geri dönüyor. Merakla beklenen film için ilk fragman yayımlandı.
Disney, sinemaseverlerin gönlünü kazanmayı başarmış animasyon filmlerinin canlı-aksiyon (animasyon olmayan) versiyonlarını çekmeye devam ediyor. Son dönemde Cindirella, Beauty and the Beast ve The Jungle Book gibi sevilen eserlerin canlı-aksiyon versiyonlarını çeken Disney, şimdi de The Lion King (Aslan Kral)'ın yeniden yapımı ile sinemaseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.
Önümüzdeki yıl vizyona girecek canlı aksiyon The Lion King filmi için tanıtım çalışmalarına başlayan Disney, merak beklenen film için ilk fragmanı yayımladı. Bir diğer Disney uyarlaması olan The Jungle Book'u başarıyla beyaz perdeye aktaran Jon Favreau (Iron Man, Chef)'nun yönetmenliğini üstlendiği The Lion King, hayvanlara hayat vermek için gerçek görüntülerle CGI efektlerini bir araya getiriyor.
Özellikle çocukluğu 90'lı yıllara gelen sinemaseverler için unutulmaz bir film olan The Lion King'in bu yeniden yapımı beyaz perdede nostalji rüzgarları estirecek gibi görünüyor. Yayımlanan bu ilk fragman Favreau'nun bir kez daha CGI ile harikalar yarattığını gösterirken, orijinal filmden de izler taşıyor.
The Lion King'in seslendirme kadrosunda Donald Glover, Seth Rogen, Beyonce Knowles, Eric Andre, Billy Eichner, Alfre Woodard, James Earl Jones, John Oliver, Keegan-Michael Key ve Chiwetel Ejiofor gibi ünlü isimler yer alıyor. The Lion King, 19 Temmuz 2019'da gösterime girecek.
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7617 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, jon favreau ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim