Anlık Bildirim

Avengers: Endgame ön satışları bilet sitelerini çökertti

Ön satışların başlaması ile birlikte adeta bilet sitelerine hücum eden Marvel hayranları büyük bir trafik oluşturdu. Pek çok site bu yoğunluğu kaldıramayarak çöktü.

Sinema tarihinin belki de en çok beklenen yapımı olmaya aday Avengers: Endgame’e olan ilgi had safhada. Öyle ki dün başlayan ön satışlarda bilet siteleri çöktü ya da çok yavaş hizmet vermeye başladı.

Rekorlarla devam ediyor

Dün karanlıkta kalan pek çok noktayı gözler önüne seren kısa fragmanın ardından başlayan bilet ön satışları hayranların adeta hücum etmesine neden oldu. ABD, Kanada ve İngiltere’de Cineplex, AMC gibi pek çok bilet platformu bu yoğunluğu kaldıramadı.

Devasa bir DDoS saldırısı benzeri etki yaratan kullanıcı yoğunluğu nedeniyle pek çok bilet satış sitesi çöktü ve hata mesajı verdi. Filmin hayranları haliyle her çöken siteden başka sitelere geçiş yapmaya çalıştığı için zincirleme bir reaksiyon oluştu. Yoğunluğun daha az olduğu bazı sitelerde ise kullanıcıların ön satış için bir saatten fazla beklediği ifade ediliyor. Bazı kullanıcılar ABD’de en etkili reklam alanının bilet bekleme sayfası olduğunu zira uzun süre kullanıcıların başından ayrılamadığı esprilerini yapıyor.

Avengers: Endgame bilet ön satışlarına da rekorla başladı. Atom platformunda ilk saat satışları Avengers: Infinity War filmini üçe katlamış durumda. Ayrıca aynı sürede Star Wars: The Last Jedi filmini de geride bıraktı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5858 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, avengers: endgame ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim