Anlık Bildirim

Behzat Ç. kısa fragmanı yayınlandı

Kural dinlemeyen cinayet büro Başkomiseri Behzat Ç. geri döndü. Kült dizinin yeni sezonu BluTV platformunda yayınlanacak. İddiaların aksine Netflix sadece eski bölümleri yayınlıyor.

Bir döneme damga vuran kült televizyon dizisi Behzat Ç.’nin yeni sezon ile ilgili gündeme gelen iddiaları doğrulandı. Netflix’in geçmiş bölümleri satın aldığı dizinin yeni bölümleri tam aksine yine BluTV platformunda olacak.

Behzat Ç. yeni sezon ne zaman?

BluTV platformunun Twitter hesabından yapılan duyuruda yeni sezonun yakında başlayacağı açıklandı. Ayrıca yeni sezon ile ilgili Erdal Beşikçioğlu’nun yer aldığı kısa bir tanıtım fragmanı da paylaşıldı.

Televizyonda 3 sezon oynayan Behzat Ç. dizisi gelen tepkiler sonucunda apar topar yayından kaldırılmıştı. Öylesine benimsenmişti ki dizinin sevenleri bir ara Ankara’da protesto gösterileri de yapmıştı.

Gelen bilgiler Netflix’in yeni bölümleri yayınlayacağı yönündeydi ancak sürpriz bir şekilde BluTv yayın haklarını satın almış durumda. Henüz tarih konusunda net bir bilgi yok ancak sonbahar dönemi olduğu kaydediliyor.

BluTV ayrıca kadroyu da korumayı başarmış gibi. Erdal Beşikçioğlu’nun canlandırdığı kuralları dinlemeyen cinayet büro Başkomiseri Behzat Ç. ile birlikte Fatih Artman, Berkan Şal, İnanç Konukçu, Seda Bakan gibi bilinen tüm oyuncuların bir araya geleceği ifade ediliyor. Ayrıca Seda Bakan hamile olduğu için dizide Harun ve Eda’nın bebek sahibi olacağı vurgulanıyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7370 kez okundu.
21 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
dizi, behzat ç. ve Internet
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim