Nokia'nın önümüzdeki hafta başlayacak 2018 Mobil Dünya Kongresi'nde Nokia 7 Plus'ı tanıtması bekleniyor. En son söylentilere bakılırsa şirketin üzerinde çalıştığı tek yeni telefon bu olmayabilir. Yayınlanan yeni bir rapor, 2018 yılının üst sınıf telefonlarında göreceğimiz Snapdragon 845 yonga setiyle güçlendirilmiş Nokia 8 Pro'nun yolda olduğunu ortaya koydu.
Bahsi geçen akıllı telefonun bu yıl Nokia tarafından piyasaya sürülecek ilk amiral gemilerinden biri belirtilirken, Ağustos-Eylül aylarında lanse edileceği söyleniyor. Kısacası akıllı telefonu önümüzdeki hafta MWC 2018'de görme şansımız yok. Ayrıca rapor bir süredir Nokia 10 olarak gündeme gelen amiral gemisinin aslında Nokia 8 Pro olduğunu da iddia ediyor.
Beş lensli kamera ile gelebilir
Cihazın ismindeki "Pro" ibaresi ve Snapdragon 845 yonga seti, amiral gemisi düzeyinde özelliklere sahip olacağının en net kanıtı olarak gösterilebilir. Şu an için doğrulamak zor olsa da yeni akıllı telefonda dönen zoom teknolojisine sahip 5 lensli "penta-lens" kamera modülü görebiliriz. Ayrıca yukarıdaki taslak çizimde de gösterildiği gibi cihazın arka tarafındaki kameranın altında parmak izi tarayıcısı yer alacak. Ayrıca telefonda 18:9 görüntü oranına sahip bir ekranın kullanılacağını da belirtelim.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zoruna gidenin borusuna gitsin
bant yok secim geyikleri üretim yok bu fiyatlar normal mi ötv mi alıyorsun kendi ürettiğin araca kimi kandırıyorsunuz
Bizim ülkede olan hain dünyada yoktur.
cam tavan hakkında bilgisi olan varmı.perde yok galiba yazın ssıkıntı olmazmı.???
tam bir gariban arabası yerliiiiiiiiiiii ve milliii yalanınız batsın
sülün Osman sizinle gurur duyuyor... hala uyanan yok...
ilk fotolarda kapı aynaları yoktu... masala devam...
Bu gün 16 Mart ama hala ön sipariş ekranı açılmadı?
Bugün ayın 16 sı ön ödeme mönüsü henüz açılmadı.
bebelerden yetişkinlere masal devam... yüzyılın dolandırıcılığı...
Hani 400.000 ler 500.000 lere çıkıyordu? Umarım kdv fiyatıdır. Alabilenlere hayırlı olsun.
Donanım veya fiyat olarak çok çok iyi Standart V2 + Gemlik Mavi +beyaz koltuklu + meridian ses opsiyonlusuna talibim :)