Anlık Bildirim

Beyaz Galaxy Note 9 geliyor

Samsung'un en son amiral gemisi Galaxy Note 9, çok yakında yeni bir renk seçeneğine kavuşabilir. Beyaz renk ile piyasalarda boy göstermeye başlayacak telefonun ilk görseli de yayınlandı.
Samsung geçtiğimiz Ağustos ayında Galaxy Note 9'u duyurmuştu ve cihazın piyasaya sürülmesinin üzerinden epey bir süre geçti. Bununla birlikte internette dolaşan bazı sızıntılar akıllı telefonun yakında yeni bir renk seçeneğine kavuşacağını gösteriyor.
Mobil sektöre yönelik güvenilir bilgileriyle tanıdığımız Evan Blass (@evleaks), Twitter hesabı aracılığı ile "Beyaz" Galaxy Note 9'un kısa bir süre sonra satışa sunulacağını söyledi. Samsung henüz bu konuda bir açıklama yapmamış olsa da önümüzdeki günlerde yeni renk seçeneğini resmen duyurabilir.

Beyaz renk bazı pazarlara özel olabilir

Güney Koreli teknoloji devi Galaxy Note 9'u Okyanus Mavisi, Lavanta Moru, Gece Siyahı ve Metalik Bakır gibi renk seçenekleri ile piyasaya sürmüştü. Görünüşe bakılırsa telefon yakında Beyaz olarak da satın alınabilecek. Şirketin yeni renk seçeneğini hangi pazarlarda sunacağını ise ilerleyen zamanlarda hep birlikte göreceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6660 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim