Anlık Bildirim

Bir araştırma kadın pantolonlarının ceplerinin iPhone'lar için küçük olduğunu ortaya koydu

Amerika Birleşik Devletleri'nde yapılan bir araştırma, kadın kot pantolonlarının ceplerinin erkeklerinkine oranla küçük olduğunu ve iPhone sığmadığını ortaya çıkardı.
Amerika Birleşik Devletleri'nde cep telefonları ile ilgili oldukça ilginç bir araştırma yapıldı. Yayınlanan çalışmada birçok markanın kadın kot pantolon cepleri ölçüldü ve bunların sadece %40'ına iPhone X'un tam olarak sığdığı ortaya çıktı.

Akıllı telefonlar ceplerden taşıyor

Pudding'in yaptığı araştırmada ABD'nin en popüler kot markalarından 20'sinin cep boyları ölçüldü ve kadın pantolon ceplerinin erkeklerinkine oranla oldukça küçük olduğu kanıtlandı. Bu nedenle günlük hayatta cep telefonlarını ceplerinde taşıyan kadınların telefonlarının yarısının ceplerinden dışarıya taştığı ifade edildi.
Sadece iPhone'a odaklanmayan bu araştırma diğer markaları da içeriyor. Örneğin Samsung Galaxy S9 kadın kot pantolonlarının sadece %20'sine sığabiliyor. Levi’s, Old Navy ve Tommy Hilfiger gibi ünlü markaların pantolonlarının da değerlendirildiği araştırmanın detaylarına aşağıdaki linkten ulaşmanız mümkün.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5029 kez okundu.
25 kişi, toplam 26 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iPhone, cep telefonu ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim