Anlık Bildirim

BlackBerry Motion modeline ait yeni bir görsel sızdı

Ekim ayında duyurulması beklenen Krypton kod adlı BlackBerry Motion'a ait yeni bir görsel sızdırıldı. Evan Blass sayesinde akıllı telefon açığa çıkmış durumda...
TCL birkaç ay önce şirketin yeni bir BlackBerry telefon üzerinde çalıştığını doğrulamıştı. Cihazın tamamiyle dokunmatik ekrana sahip olacağından başka hiçbir şey bilmesek de kısa bir süre önce sızdırılan bir fotoğraf biraz ipuçları vermişti. Bununla birlikte güvenilik bir kaynak olan Evan Blass'ın gönderdiği bir tweet sayesinde, yaklaşan Krypton kod adlı akıllı telefonun yeni bir render görüntüsüne göz atma şansına sahip olmuş durumdayız.

Amiral gemisi değil orta sınıf

Blass'a göre resmi olarak BlackBerry Motion olarak gelecek akıllı telefonun oldukça şık göründüğünü belirtmek gerekir. Görsel aynı zamanda diğer mobil cihaz üreticilerinin aksine, BlackBerry Motion'da kulaklık girişinin bulunduğunu onaylıyor. Dolayısıyla BlackBerry fanlarının kablosuz kulaklık arayışına girmesine gerek kalmadığını söyleyebiliriz.
Teknik özelliklere baktığımızda, BlackBerry Motion modelinin amiral gemisi kapasitesinde olmadığını görüyoruz. Söylentilere göre Full HD ekran ve Qualcomm Snapdragon 625 yonga seti ile donatılacak akıllı telefon orta sınıf bir cihaz olacak. Ayrıca uygun fiyatlı olabileceği de gelen haberler arasında. Ekim ayında duyurulması beklenen BlackBerry Motion hakkında merak edilen tüm detayları öğrenmemize az bir süre kaldı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim