Anlık Bildirim

Blue yeni mikrofon modeli Yeti X'i tanıttı

ABD merkezli mikrofon üreticisi Blue yeni amiral gemisi modelini tanıttı. Yeti X adı verilen bu yeni mikrofon profesyonel yayınlar için gereken tüm özelliklere sahip.
Blue şirketinin mikrofonları çoğunlukla tak ve çalıştır kullanım kolaylığı sebebiyle yıllardır podcast ve canlı yayın yapan kullanıcılar için iyi bir seçim olmuştur. Şirketin tanıttığı Yeti X modeli de dikkat çeken özelliklerle birlikte geliyor.

Profesyonel yayın yapmak isteyenlere

Blue Yeti X, profesyonel düzeyde oyun oynayan Twitch yayıncıları, Podcast ve Youtube yapımları için son teknolojileri barındıran amiral gemisi bir USB mikrofon olarak tanıtılıyor.  İçinde yepyeni bir dört kapsül kondansatör dizisi bulunan Yeti X bu sayede her zamankinden daha fazla odak ve netlik sunuyor. Ayrıca aydınlatılmış çok fonksiyonlu bir akıllı düğmeye de sahip olan cihaz, ses seviyenizi gerçek zamanlı olarak izlemenizi ve ayarlamanızı sağlıyor.
Blue Yeti X'in en dikkat çeken özelliklerinden biri ise VO! CE yazılımının donanıma eklenmesi diyebiliriz. Bu yazılım kullanıcılara profesyonel bir ses kalitesi için çeşitli efektler ve hazır ayarlar sunuyor. Ayrıca mikrofonda bulunan LED metre bir bakışta ses seviyenizin çok yüksek veya alçak olduğunuzu da görebilmenizi sağlıyor. Gürültü azaltma özelliğine de sahip olan Blue Yeti X modelinin fiyat etiketinin ise 169.99 dolar olduğunu belirtmeden geçmeyelim. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim