Anlık Bildirim

Bu kez Moto G adlı bir model internete sızdırıldı

Bu kez Moto G adlı bir model internete sızdırıldı

Motorola'nın önemli Ar-Ge çalışmaları sonucunda ortaya çıkardığı ve otoriteler tarafından övgüye değer bulunan Moto X, bilindiği gibi sadece ABD içerisinde satışa sunulmuş durumda. Motorola farklı Moto X versiyonlarını uluslararası pazara sunacağını açıklamıştı.

Bu versiyonlardan birisi olduğu düşünülen bir Motorola modeli Evleaks tarafından internete sızdırıldı. Moto G adlı modelin bazı açılardan Moto X ile farklılık gösterdiği belirtiliyor.

Moto G modeli yine 4.7 inçlik 720p çözünürlükte bir ekran barındırırken, Moto X'de gördüğümüz 8 çekirdekli özelleştirilmiş işlemci bu cihazda yer almıyor. Bunun yerine 4 çekirdekli 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Pro işlemcisi kullanılmış. 

Depolama kapasitesi 8GB/16GB olarak belirlenirken, arka tarafta 8MP çözünürlükte kamera ve LG üretimi 1950mAh gücünde de bir batarya yer alıyor.

Evleaks Moto G modelinin bir görselini de paylaşmış. Moto X modelinden farklı olarak ön kamera ve hoparlör ızgarasının yeri değiştirilmiş. Moto G modeli kısa süre önce Motorola'nın resmi sayfasında da ortaya çıkmış ancak bir süre sonra kaldırılmıştı. 

Moto G modelinin oldukça uygun bir fiyata sahip olacağı belirtiliyor. Moto X modeli 2 yıl kontratlı 100$ iken, Moto G modeli ise 2 yıllık kontrat ile ücretsiz olarak sunulacak. Modelin ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmiyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1310 kez okundu.
16 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto g ve moto x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim