Anlık Bildirim

Burnout Paradise Remastered'ın deneme sürümü yayınlandı

İlk kez 2008 yılında piyasaya sürülen Burnout Paradise'ın yeniden uyarlanmış versiyonu için bekleyiş sona erdi. EA Access aboneleri artık Xbox One'da oyunun deneme sürümüne erişme imkanına sahipler.
Electronic Arts'ın yan kuruluşu Criterion Games geçen ay Burnout Paradise Remastered’ın Mart ayında PlayStation 4 ve Xbox One için çıkacağını duyurmasıyla birlikte oyunu daha önce oynayan birçok kişi yeniden canlandırılmış versiyonu sabırsızlıkla beklemeye başlamıştı. EA Access aboneleri şimdi Xbox One'da Burnout Paradise Remastered'ın İlk Sen Oyna (Play First) deneme sürümünü oynayabilirler.
Açık dünya yarış oyunu Burnout Paradise yüksek çözünürlüklü dokularla yeniden uyarlandı ve PlayStation 4 Pro ve Xbox One X'te 4K çözünürlük ve 60 kare/saniyede oynanabilecek. Ayrıca remastered sürümün, orijinal oyun ve Big Surf Island da dahil olmak üzere 2008 yılından bu yana çıkan sekiz adet eklenti paketini içerdiğini de belirtelim.

Deneme sürümü 10 saatlik

EA Access'e abone olan Xbox One ve Xbox One X sahipleri artık Burnout Paradise Remastered'ı oynayabilme imkanına sahipler. İlk Sen Oyna sadece on saatlik bir oyun keyfi sunuyor. Bu on saat boyunca yapılan tüm ilerlemeler oyun çıktıktan sonra satın alırsanız tam sürüme devredilebilecek. Burnout Paradise Remastered, 16 Mart'ta PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanacak. EA, oyunun Nintendo Switch için çıkıp çıkmayacağını henüz açıklamadı.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim