Anlık Bildirim

CSR Racing heyecanı devam ediyor

NaturalMotion ve Zynga ortaklığında geliştirilen ve çok beğenilen drag yarışı oyunu CSR Racing, devam oyunuyla yeniden modeil kullanıcıların beğenisine sunuyor.

NaturalMotion ve Zynga ortaklığında geliştirilen drag yarışı oyunu CSR Racing, devam oyunuyla yeniden Android ve iOS platformlarına geldi. İlk oyunu da çok beğenilen CSR Racing, şimdi daha iyi.

Canlı ve göz alıcı grafiklerle süslenen CSR Racing 2 oyununda, yine aracınızı seçerek yarışmaya başlıyorsunuz. Yarış yaptıkça para ve altın kazanıyor, bunları aracınızı değiştirmek veya daha da güçlendirmek için kullanıyorsunuz. Tek başınıza başladığınız oyunda, yavaş yavaş şehrin önemli gruplarına kendinizi kabul ettiriyor ve aralarına katılıyorsunuz. Aracın kontrolü ekran üzeri tuşlara dokunarak ve zamanlamaya dikkat edilerek yapılıyor.

50 lisanslı aracın yer aldığı oyunda, çok sayıda çevrimdışı yarış bulunuyor. Bunları tekrar tekrar kazanarak, aldığınız paranın miktarını artırabiliyorsunuz. Ayrıca sürekli kendinizi deneyebileceğiniz çevrimiçi kapışmalar da mevcut. İlerleyen süreçte artık bir profesyonel yarışçı haline geliyorsunuz. Heyecanı sürekli üst seviyede tutan oyun ücretsiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim