Anlık Bildirim

Cem Yılmaz'ın yeni projesi 'Karakomik Filmler' için fragman yayınlandı

İki farklı filmi tek seansta izletecek olan Karakomik Filmler için ilk fragman yayınlandı. Cem Yılmaz'ın yeni projesinin yine gişelere damgasını vurması bekleniyor. İşte fragman:

Cem Yılmaz'ın yeni projesi Karakomik Filmler'in ilk fragmanı nihayet bugün yayınlandı. Normalden biraz farklı bir yapıya sahip olduğunu gördüğümüz Karakomik Filmler, iki farklı bağımsız filmi tek seansta sunmaya çalışacak. Her iki filmde yaklaşık 60 dakikalık bir süreye sahip. Filmlerin isimleri ise "2Arada" ve "Kaçamak".

2Arada filminde Cem Yılmaz'ı vapurda çalışan bir çaycı rolünde görüyoruz. Ayzek isimli kahramanımızın dramatik hikayesini izleyeceğiz. Karakomik Filmler'in ikinci kısmı Kaçamak ise bilim kurgu öğeleriyle süslü bir komedi olacak. Cem Yılmaz'ın diğer bilim kurgu temalı komedilerinde olduğu gibi Kaçamak'ta da yine yabancı yapımlara birçok gönderme olduğunu görüyoruz.

Karakomik Filmler'in oyuncu ekibinde Cem Yılmaz filmlerinde görmeye alışkın olduğumuz Zafer Algöz, Ozan Güven, Özkan Uğur gibi isimler yer alıyor. Gişelere damgasını vurmasını beklediğimiz Karakomik Filmler, 18 Ocak 2019'da izleyicilerle buluşacak. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8327 kez okundu.
32 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sinema, cem yılmaz ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim